OATGOODS sopii vaativiin joukkoruokailuihin – asiakastarina Kymijoen Ravintopalvelut
Kotimainen OATGOODS on Myllyn Paras ruoka-ainesinnovaatio, jonka olemme tuoneet nyt myös ammattikeittiöiden saataville. Pitkäaikainen asiakkaamme, Kotkassa sijaitseva Kymijoen Ravintopalvelut kertoo, kuinka he hyödyntävät OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhetta osana reseptiikkaa vaativissa potilas- ja hoivaruokailuissa.
Kotimainen OATGOODS on Myllyn Paras ruoka-ainesinnovaatio, jonka olemme tuoneet nyt ammattikeittiöihin! OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhe on täysjyväkaurasta ja rypsiöljystä paahtamalla valmistettu monikäyttöinen ruoka-aines, jota voidaan lisätä monenlaiseen reseptiikkaan. Samalla tuodaan ruokiin kauran kuituja ja rypsiöljyn pehmeitä kasvirasvoja.
Pitkäaikainen asiakkaamme, Kotkassa sijaitseva Kymijoen Ravintopalvelut on ottanut OATGOODS Ruoanlaittoon -rouheen osaksi reseptiikkaa. Kymijoen Ravintopalveluiden ammattikeittiöissä valmistetaan hektisimpinä tuotantopäivinä jopa 15 000 annosta päivässä, niin päiväkoti- ja kouluruokailuun, potilas- ja hoivaruokailuun sekä henkilöstöruokailuun. Vaativien joukkoruokailujen myötä Kymijoen Ravintopalvelut noudattavat toiminnassaan valtion ravitsemushoitosuosituksia, mikä asettaa tarjottavilla aterioille tarkat ravitsemukselliset kriteerit.
Sairaala- ja hoivapotilaille tarjottavien ruokien tulee edistää hyvää ravitsemushoitoa, minkä lisäksi aterioiden tulee olla laadukkaita, terveellisiä ja monipuolisia.
”Me käytämme OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhetta hoiva- ja sairaala-asiakkaille enimmäkseen jälkiruoissa. Erityistä huomiota kiinnitämme runsasenergiseen ja proteiinipitoiseen ruokavalioon. OATGOODSin hyvät ravitsemukselliset ominaisuudet olivat tuotteen yksi valintaperuste”
Näin kertoo Kymijoen Ravintopalveluiden tuotantopäällikkö Jyrki Karppinen. OATGOODS Ruoanlaittoon -rouhetta voi käyttää lisäämällä sitä niin vuoka- ja laatikkoruokiin, keittoihin sekä erilaisiin jälkiruokiin kuten esimerkiksi mousseihin tai smoothieen. Rouhetta on rakenteensa ansiosta kätevä kokeilla suurkeittiöiden olemassa olevaan reseptiikkaan sekä tuotantoprosesseihin. Karppinen toteaa tuotteen toimivuudesta näin:
”Tarvitsimme luonnollisen ja neutraalin tuotteen, jota on helppo lisätä ruokiin. Palaute on ollut positiivista, sillä rouhe on helppokäyttöinen ja toiminut hyvin tuotantokäytössä ”
Suurkeittiössä onkin helppo valmistaa esimerkiksi rahka yhdistämällä valmiin marjasoseen, ripauksen mausteita sekä OATGOODS Ruoanlaitto rouheen. Rahka kannattaa valmistaa sauvasekoittimella, jolloin kauran rakenne hajoaa ja rahka sakeutuu. Lisäksi samasta reseptistä on mahdollista saada myös juotava smoothie lisäämällä vettä.
Katso Mansikka-kaurarahkaresepti
Katso lisätietoja sekä reseptiikkaa:
Kommentteja ja keskustelua