Levykakut kevään juhlakauteen

Levykakut ovat helppoa tarjottavaa kevään juhlakauteen! Levykakuista saat kauniin tarjottavan kahvituksiin ja erilaisiin tilaisuuksiin koristelemalla pinnan esimerkiksi tuoreilla marjoilla.
Valmista helposti klassinen Talon kermakakku, joka maistuu varmasti kaikille: Ota Mansikkalevykakku sulamaan. Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita se pursottimeen. Peitä kakun reunat ja kehystä kakun pinta kermavaahdolla. Leikkaa mansikat neljään osaan ja asettele lohkot koristeiksi kakun reunoille. Ripottele lopuksi mantelilastuja kermavaahdon ja mansikoiden päälle. Upeasti koristeltu Gallerian kakku on myös näyttävä tarjottava vitriinistä!
Jos taas asiakkaasi kaipaavat gluteenitonta tarjottavaa perinteisissä mauissa, kokeile näyttäviä Gluteeniton Toffeelevykakkua tai Gluteeniton Mansikkalevykakkua. Nämä levykakut ovat myös laktoosittomia, joten ne sopivat monen asiakkaan ruokavalioon.
Kommentteja ja keskustelua