Kausiherkut ovat täällä!

Lähestyviin Runebergin päivän sekä laskiaisen tiiviisiin sesonkeihin meillä on tarjota perinteisiä, kaikille maistuvia klassikkoja. Vitriiniin kannattaakin raivata nyt lisätilaa näille odotetuille kausiherkuille!
Valitse Runebergin päivään helpot ja sulatusvalmiit tuotteet: perinteinen Runebergintorttu tai Gluteeniton Runeberginlevykakku. Levykakku on tutun makuinen leivonnainen, joka on koristeltu sokerikuorrutteella ja vadelmahillosilmillä. Levykakussa on noin 30 annosta.
Laskiaisen klassikko on tietenkin Laskiaispulla! Myllyn Paras Laskiaispulla on vadelmahillolla ja kermavaahdolla täytetty, täysin valmis laskiaispulla. Laskiaispullat sulatetaan pakkauksessaan huoneenlämmössä noin vuorokauden ajan tai erilleen otettuna huoneenlämmössä noin kahden tunnin ajan. Helppoa ja herkullista!
Kommentteja ja keskustelua