Ateriarouheet ovat toivottu vaihtoehto - ”Valmistin uunissa helpon lisäkkeen riisin tilalle.”
Runsaskuituiset Ateriarouheet vastaavat asiakkaiden kysyntään uudenlaisista lisäkevaihtoehdoista, sillä erityisesti riisin tilalle haetaan korvaavia suomalaista alkuperää olevia tuotteita. Myllyn Paras Ateriarouhe Leikattu Kaura sekä Myllyn Paras Ateriarouhe Kaura-härkäpapu tuovatkin helpon, nykyaikaisen ja kotimaisen lisäkevaihtoehdon ammattikeittiöihin.
Kysyimme asiakkailtamme palautetta Ateriarouhe Kaura-härkäpapu -tuotteesta ja sitä pidettiinkin helppona käyttää ja mieto maku koettiin toimivaksi, sillä mausteita voi lisätä oman maun mukaan. Lisäksi tuotteen ravitsemukselliset arvot sopivat myös ikäihmisille sekä koululaisille:
”Oli helppoa valmistaa, suurtaloudessa myös lisäkkeeksi toimi.”
”Valmistin uunissa helpon lisäkkeen riisin tilalle.”
”Kypsennys oli helppoa kiertoilmauunissa. Kypsyi nopeasti hauduttamalla.”
”Maukas ja sopii hyvin myös ikäihmisille ja proteiinipitoisuus on pelkkää plussaa”
”Neutraali, mieto maku, jonka voi maustaa tarpeen mukaan.”
”Ravitsemuksellisesti sopisi kouluruokailuun”
"Purutuntuma on mukava."
Ateriarouhe Kaura-härkäpapu valmistetaan täysjyväkaurasta ja härkäpapurouheesta. Kaura tuo ruokiin hyvää viljaisaa makua sekä härkäpapu lisää kasviproteiinia. Ateriarouhe Kaura-härkäpapu on runsasproteiininen. Ateriarouhe Leikattu Kaura saadaan aikaan leikkaamalla kokonainen kauranjyvä rouheeksi. Molemmat ateriarouheet sopivat hyvin lisäkkeeksi, kaurarisottoihin, puuroon, paistoksiin ja uuniruokiin sekä salaatteihin. Molemmille tuotteille on myönnetty Hyvää Suomesta -merkki. Tässä vielä muutamia käyttövinkkejä molemille tuotteille:
KÄYTÄ LISÄKKEENÄ RIISIN TAPAAN
Kiehauta 5 osaa vettä ja lisää 1 osa Ateriarouhetta sekä ripaus suolaa.
Anna kiehua noin 20 min välillä sekoittaen.
KEITÄ PUUROKSI
Kiehauta vesi kattilassa ja lisää Ateriarouhe. Anna kiehua, kunnes vesi on imeytynyt.
Lisää maitoa ja keitä miedolla lämmöllä 30 min. Anna hautua muutama minuutti.
Mausta halutessasi suolalla. Tarjoile maidon, marjojen ja siemenien kera.
KYPSENNÄ UUNISSA PATARUOKANA
Ateriarouheet voi kypsentää myös uunissa ja muhkea pataruoka valmistuukin melkein itsestään. Varmista, että vuoassa on riittävästi kiehuvaa nestettä, sillä rouheet tarvitsevat noin 20 minuutin kypsymisajan.
Katso resepti Yrttikermassa haudutettua kauraa.
TUO RUOKAISUUTTA SALAATTEIHIN
Hyödynnä kypsää Ateriarouhetta, kun tarvitset täyttävää lounassalaattia! Salaattiin sopivaa raikasta lisämakua saat sekoittamalla rouheeseen hieman öljyä sekä tuoreita yrttejä kuten basilikasilppua.
Katso herkullinen resepti TexMex-salaatti leikatusta kaurasta tai Välimerellinen salaatti kaurasta ja härkäpavusta.
Kommentteja ja keskustelua