Valmista ensiksi voitaikinataskut: Kauli jokainen Voitaikinalevy puolet ohuemmaksi, ja leikkaa ne kahtia. Näin saat 10 kpl noin 10 x 15 cm:n kokoisia taikinalevyjä. Pistele syntyneet taikinalevyt haarukalla tiheästi ja paina kevyesti taikinalevyn keskelle taitosviiva leipäveitsen tylsällä reunalla. Taita taikinalevy kaksinkerroin niin, että taitosviiva jää taskun sisäpuolelle.
Voitele taskut munalla. Paista taskuja 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 15 min. Raota taskuja auki varovasti heti kuumina. Anna jäähtyä ennen täyttämistä.
Mousse: Ota mascarpone-juusto lämpiämään noin 15-30 minuuttia ennen täytteen tekoa. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja vatkaa sekaan mascarpone-juusto niin, että seos on tasainen. Mausta sokereilla makusi mukaan. Lisää joukkoon vähän pienemmiksi pilkotut mansikat. Jos käytät pakastettuja mansikoita, anna niiden sulaa kokonaan ja voit käyttää vähän myös pakastemansikoista tulevaa mehua, se värjää moussen kauniin vaaleanpunaiseksi.
Laita moussea jäähtyneisiin voitaikinataskuihin, koristele tomusokerilla ja tarjoile!