Haettu sivustolta 9.5.2024 Thaiwok Pestopastalla Thaiwok Pestopastalla Kokeilitko reseptiä? Anna oma arvosanasi. 6 arviota Anna arviosi Sulje näkymä Katsele kokkausnäkymässä Valmisteluaika 15 min Kokonaisaika 20 min kananmunaton laktoositon maidoton R
Pestopasta antaa ruoalle makua, et tarvitse erikseen kastiketta. Thairuoka on itsessään useimmiten maukasta ja terveellistä, rasvaisia kastikkeita ei tarvita. Kala ja äyriäiset sopivat tähän wokkiruokaan mainiosti. Ainekset 4:lle annosta 2 rkl öljyä 1 punasipuli 4 valkosipulinkynttä tai valkosipulitahnaa 3 dl vettä 2-3 rkl soijakastiketta 2 rkl (thai)chilikastiketta tai 1-2 tl chilijauhetta n.5 dl Myllyn Paras Pestopastaa 4 dl kookosmaitoa n.400 g kalaa (esim. puna-ahventa, haukea, kampelaa, lohta tms. kalaa tai katkarapuja) 1-2 paprikaa (punainen tai oranssi) (200 g bambunversoja tai sokeriherneenpalkoja) 2 rkl tummaa tai fariinisokeria parmesaanijuustolastuja tuoretta basilikaa Ohje Paista viipaloitu sipuli ja murskattu valkosipuli nopeasti öljyssä wokpannussa. Lisää vesi ja soijakastikkeet. Kun neste kiehuu, lisää pasta ja kookosmaito. Anna kiehahtaa ja sen jälkeen kypsyä 4 min. Lisää kalapalat tai katkaravut, suikaloitu paprika,(bambunversot) ja sokeri, anna kypsyä vielä 2-3 min. Silppua lopuksi joukkoon tai annosten pinnalle tuoretta basilikaa ja parmesaanijuustoraastetta. Resepti: Arja Elina Laine, Myllyn Paras
Kokeile myös näitä reseptejä Kuva Maukas tonnikalapasta Kuva Kevyt wikkelä sydänwokki Kuva Lohta ja herneitä keltaisessa kastikkeessa Wokit ja kasarit: Katso kaikki reseptit
Kommentteja ja keskustelua CAPTCHA This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions. Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse. Näytä lisää kommentteja (-1)
Kommentteja ja keskustelua