Ainekset 2-3:lle annosta

300
g
lohta
1
prk
simpukoita
1-2
tl
currya
2
rkl
rypsiöljyä
200
g
litteitä sokeriherneitä tai pakasteherneitä
1-2
dl
kookosmaitoa tai ruokakermaa
suolaa
tuoretta tilliä tai korianteria

Ohje

  1. Laita pastavesi kiehumaan, keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
  2. Valmista pastan kiehuessa kastike, se valmistuu nopeasti. Leikkaa kala isohkoiksi kuutioiksi. Voit käyttää myös valmiiksi pakattuja kuutioita tai suikaleita.
  3. Kuumenna öljy wokissa tai pannulla, lisää curry ja anna porista muutama sekunti. Lisää kalapalat ja kääntele varovasti. Lisää joukkoon kookosmaito tai ruokakerma ja tilkka simpukoiden lientä.
  4. Valuta simpukat ja lisää ne sekä esikeitetyt (jos sokeriherneet ovat raakoja) tai sulaneet herneet. Kuumenna ja tarkista maku. Anna hautua pari minuuttia ennen kypsän pastan joukkoon sekoittamista.
  5. Tarjoa alkupalaksi esim. kuorittuja porkkanoita.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.