Nopeasti hyvää ruokaa runsaskuituisesta pastasta, käytä esim. Keltainen Sydän tai Keltainen Kukka Makaronia, jossa on kuitua vähintään 6,0 g / 100 g.
Kastike on tehty kalasta, jota tulisi syödä joka viikko.
Erilaisin kasviksin saat väriä ja makua ruokaan.
Ainekset 3-4:lle annosta
Ohje
-
Suikaloi sipuli ja valkosipulit ja kuullota ne pehmeiksi öljyssä paistokasarissa. Lisää porkkanasuikaleet, pippuria, tomaattimurskaa, suolaa, (sokeria) ja kalaliemi ja anna kiehua pastan kysymisen ajan.
-
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin.
-
Jos et käytä valmiita lohifileitä, leikkaa kala paloiksi pastan kiehuessa. Lisää kalafileesuikaleet kastikkeen joukkoon ja anna kypsyä miedolla lämmöllä 3-5 minuuttia. Purista päälle halutessasi vähän sitruunamehua.
-
Sekoita kastike pastan joukkoon tai tarjoa ne erikseen.