Tämä resepti on osa jauheliha-kauppakassiamme. Lue lisää ja katso kaikki teeman reseptit tästä linkistä.

Ainekset 2-4 annosta annosta

pala lanttua
2
porkkanaa
1
sipuli
2
tomaattia
150-200
g
papuja
100
g
ranskankermaa
½
dl
chilikastiketta
2
rkl
öljyä
suolaa
rouhittua mustapippuria
½
persiljaruukku
Tarjoiluun:
burgerisämpylän puolikkaita paahdettuna
pöytämargariinia tai levitettä

Ohje

  1. Raasta kuoritut juurekset karkeaksi. Kuori ja viipaloi sipuli ja pilko tomaatit. Kumoa pavut siivilään ja huuhtaise ne kylmällä vedellä.
  2. Laita ainekset sekoituskulhoon, lisää ranskankerma, chilikastike, öljy ja mausteet. Sekoita. Silppua persilja pinnalle.
  3. Nauti paahdettujen burgerisämpylän puolikkaiden kanssa. 
Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.