Yhden pannun pika-ateria edellisen päivän tähteeksi jääneistä aineksista kiinalaisittain maustaen.

Ainekset 2:lle annosta

dl
kanalientä
150
g
kypsää broilerin lihaa pilkottuna
2
isoa kourallista pinaattia tai lehtikaalia
suolaa tarpeen mukaaan
mustapippuria myllystä
1
rkl
seesamiöljyä
1
rkl
soijakastiketta
Koristeluun:
vihreitä papuja
kirsikkatomaatteja
pilkottua kevät- tai ruohosipulia
GoGreen seesaminsiemeniä paahdettuina

Ohje

  1. Mittaa liemi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää kaurahiutaleet, liha ja pinaatti.
  2. Kypsennä miedolla lämmöllä jatkuvasti sekoittaen, kunnes hiutaleet ovat kypsiä, noin 15 minuuttia. Maista ja lisää tarvittaessa suolaa.
  3. Mausta mustapippurilla, seesmiöljyllä ja soijalla. Sekoita huolellisesti.
  4. Jaa puuro kulhoihin. Koristele ja nauti heti.
Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.