Ainekset 2:lle annosta

½
rkl
öljyä
sipuli tai pala purjoa
pätkä kesäkurpitsaa
150-200
g
kiinankaalia
keltaista ja/tai punaista paprikaa
(ripaus suolaa)
1
tl
salaattimaustetta tai muuta yrttiseosta
tilkka vettä
n.150
g
feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa kuutioina
(persiljaa, rucolaa tai muuta salaattia silputtuna)

Ohje

  1. Suikaloi sipuli tai leikkaa purjo renkaiksi. Viipaloi kesäkurpitsa ohuiksi renkaiksi ja kiinankaali viipaleiksi. Leikkaa paprika paloiksi. Mittaa öljy paistokasariin tai wokkipannuun. Lisää sipuli ja kuullota pehmeäksi.
  2. Sekoita joukkoon muut kasvikset ja wokkaa hetken aikaa. Lisää riisi ja mausta. Lorauta sekaan tilkka vettä ja kuumenna. Kun kasvikset ovat sopivan pehmeitä, sekoita joukkoon juustokuutiot ja kuumenna.
  3. Lopeta heti kun juusto alkaa pehmetä ja sulaa. Ripottele joukkoon vihreää ja nauti heti.

VINKKI: Voit lisätä ruokaan niitä kasviksia mitä kaapista löytyy, esim. juureksia raasteena, varsiselleriä tai munakoisoa. Riisin tilalle sopii kypsä makaroni, esim. Keltainen Sydän Makaroni tai pari keitettyä perunaa. Rouski alkupalaksi ruokaa tehdessäsi porkkanaa.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.