Pannarista saa helposti myös suolaista ruokaa. Nämä annospannarit ovat mukavia suolapaloja, alku- tai pääruoaksi.

Kätevimmin valmistat annospannarit muffinipellille, muista voidella kolot hyvin.

Toki voit tehdä pannarin myös perinteisesti leivinpaperille uunipellille ja laittaa pannarin pintaan fetamurua ja pieniä parsakaalin kukintoja.

Vuokko Sipponen, Marco Bjurström ja Arja Elina Laine valmistivat parsakaalipannareita muffinipellille I love me -messuilla lokakuussa 2014, katso video alta.

Ainekset 12 kpl annosta

Taikina:
½
l
maitoa tai kaura- tai soijajuomaa
4
munaa
1
tl
suolaa
1
dl
tuoretta timjamisilppua
Lisäksi:
150
g
vihreitä parsakaalin kukintoja
250
g
fetajuustoa
½
dl
parmesaanijuustoa lastuina

Ohje

  1. Vispilöi jauhot maidon joukkoon ja anna turvota jonkin aikaa. Vatkaa sekaan munat ja mausta suolalla ja tuoreella yrttisilpulla.
  2. Kaada taikina voidellun muffinipellin annoskoloihin lähes täyteen. Jaa vuokiin pieniksi leikatut parsakaalin kukinnot. Lisää mukaan pari nokaretta fetajuustoa. Ripottele pinnalle vähän parmesaanilastuja.
  3. Kypsennä 225-asteisen uunin alimmalla tasolla n. 25 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.

VINKKI: Mikäli haluat ruokaisamman lopputuloksen, voit lisätä myös kinkku- tai kalkkunaleikkelesuikaleita joukkoon.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Katso videovinkit

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.