Ainekset 4:lle annosta

2
rkl
rypsiöljyä+voita
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
8
dl
vettä
1-2
rkl
kasvisfondia
Hunajakasvismosaiikki:
2
rkl
rypsiöljyä+voita
1
punasipuli
1
iso porkkana
200
g
kesäkurpitsaa
150
g
parsakaalia
2
rkl
hunajaa
1
rkl
sitruunamehua
1
tl
yrttisuolaa
1
tl
mustapippuria

Ohje

  1. Kuullota silputut sipulit ja valkosipulit öljy-voiseoksessa. Lisää suurimot, kuumenna hetki ja kaada kattilaan kuuma kasvisliemi. Hauduta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Pidä lämpimänä kannen alla.
  2. Leikkaa kasvikset parsakaalia lukuun ottamatta pieniksi, tasakokoisiksi kuutioiksi. Irrota parsakaalista pieniä kukintoja.
  3. Kuumenna öljy-voiseosta paistinpannulla ja kypsennä kasvisseosta n. 5 minuuttia sekoitellen. Mausta. Jaa suurimot lautasille ja lisää päälle kasvismosaiikki.

VINKKI: Voit lisätä kasvisten joukkoon myös kantarelleja tai muita sieniä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.