Ainekset 2:lle annosta

150
g
tuoretta pinaattia, rucolaa tai rapeaa salaattia
3
dl
mansikoita
½
pkt
pekonia
½
sitruuna
3
rkl
rypsiöljyä
viherpippuria

Ohje

  1. Paloittele pekoniviipaleet muutamaan osaan ja paista ne rapeiksi pannulla tai mikrossa, nosta valumaan talouspaperin päälle. Huuhdo pinaatinlehdet ja valuta.

  2. Viipaloi mansikat. Pese sitruuna hyvin ja raasta vähän kuorta.

  3. Sekoita kastike sitruunamehusta ja öljystä. Kaada kastikkeesta puolet riisin päälle ja sekoita.

  4. Nosta riisi keoksi kahdelle lautaselle. Lisää päälle pinaatin lehdet, mansikkaviipaleet ja pekonipalat. Pirskota päälle loput kastikkeesta.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.