Oivallinen hellepäivän herkku sellaisenaan leivän kera.

Ainekset 4 annosta annosta

2
kurkkua
3
dl
kreikkalaista jogurttia
2
valkosipulinkynttä murskana
1
rkl
valkoviinietikkaa
2
rkl
oliiviöljyä
pieni kourallinen
minttua (lehdet hienonnettuna)
2
rkl
hienonnettua tilliä
½
sitruunan raastettu kuori
suolaa ja mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta.

  2. Kuori ja viipaloi kurkut.

  3. Sekoita jogurtti, valkosipuli, etikka, öljy, minttu, tilli ja raastettu sitruunankuori kulhossa kastikkeeksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

  4. Yhdistä pasta ja kurkut kastikkeeseen. Laita jääkaappiin hetkeksi maustumaan. Tarjoa hieman viileänä.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.