Ainekset 4-8:lle annosta

5
dl
vettä
½
dl
sokeria
1
dl
rusinoita
2
tlk
ananasmurskaa (n. 400 g)
2
tl
vaniljasokeria
2
dl
kuohukermaa

Ohje

  1. Kiehauta vesi, vispilöi sekaan ripotellen mannasuurimot, rusinat ja sokeri. Keitä n. 5 min koko ajan hämmentäen. Lisää ananasmurska ja anna hautua 10 min.

  2. Jäähdytä hyvin ja vatkaa voimakkaasti vaahdoksi (sähkövatkaimella). Vatkaa kerma vaahdoksi erikseen, mausta vaniljasokerilla ja yhdistä vaahdot.

  3. Tarjoile kylmänä jälkiruoaksi, väli- tai iltapalaksi. Halutessasi kevyemmän tai maidottoman vaihtoehdon, jätä kerma pois.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.