Keväinen kanasalaatti maistuu tietysti muulloinkin, mutta keväällä ruoassakin saa olla raikkaista kauniita värejä. Pastasalaatit ovat suosittuja ja ne sopivan arjen lisäksi myös juhlapöydän tarjoiluihin. Sekoita salaatin joukkoon värikkäitä hedelmiä ja jätä hieman myös koristeluun. Myllyn Paras kierrepasta on mainio pastasalaattien pasta.

Ainekset 4 annosta

l
vettä
ripaus suolaa
2
rkl
rypsiöljyä
400
g
broilerinfileetä suikaleina
1
tl
currya
ripaus suolaa
1
lime
200
g
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
1
punainen paprika
pala cantaloupemelonia
1-2
avokadoa
Kastike:
200
g
majoneesia
200
g
kermaviiliä
2-3
tl
currya tai maun mukaan
Koristeluun:
1
pallo
mozzarellaa tai burrataa
muutama ananaskirsikka

Ohje

  1. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Huuhtele kylmällä vedellä.
  2. Kuumenna rypsiöljy pannulla ja paista broilerinfileesuikaleet kauttaaltaan.
  3. Mausta currylla ja suolalla.
  4. Purista joukkoon limenmehu.
  5. Puolita kirsikka- tai miniluumutomaatit.
  6. Paloittele paprika ja cantaloupemeloni.
  7. Puolita avokadot ja poista siemen. Paloittele hedelmäliha.
  8. Sekoita valutettu pasta, paistetut broilerinfileesuikaleet ja muut ainekset keskenään ja jätä halutessasi osa hedelmistä ja kasviksista koristeluun.
  9. Valmista kastike. Sekoita majoneesi ja kermaviili keskenään ja mausta currylla, tarkista maku.
  10. Sekoita salaattiainesten joukkoon ja koristele revityllä mozzarellalla tai burratalla sekä hedelmillä ja kasviksilla.
  11. Tarjoa!
Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.