Klassinen pastasalaatti, joka komistellaan pannulla meheväksi paistetuilla rintafileillä. Erinomainen evässalaatti piknikhommiin.

Ainekset 4 annosta

3
broilerin rintafileetä
1
tl
valkosipulijauhetta
suolaa ja mustapippuria
2
rkl
oliiviöljyä
6
siivua
kypsäksi paistettua pekonia murusteltuna
200
g
krisikkatomaatteja puolitettuina
100
g
babypinaattia
1
pieni punasipuli ohuina siivuina
3
rkl
hienonnettua tuoretta tilliä
Kastike
5
rkl
oliiviöljyä
3
rkl
punaviinietikkaa
1
tl
oreganoa
1
valkosipulinkynsi hienonnettuna
1
tl
Dijonin sinappia
suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Valuta ja laita isoon tarjoiluastiaan.
  2. Mausta rintafileet valkosipulijauheella, suolalla ja mustapippurilla. Paista fileet öljyssä kypsiksi, noin 7-9 minuuttia per puoli. Anna jäähtyä ja leikkaa noin sentin paksuiksi siivuiksi.
  3. Sekoita kastikeainekset.
  4. Sekoita pastan sekaan pekonimurut, kirsikkatomaatit, babypinaatti, punasipuli ja tilli. Asettele päälle fileeviipaleet ja ripottele päälle salaattikastike.
Resepti:
Resepti: Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.