Ainekset 12-15 annosta annosta

2
l
vettä
1
tl
suolaa
1
grillattu broileri
2
omenaa
200
g
miniluumutomaatteja
½
tuore ananas
1
tuore mango
1
nippu
kevätsipulia
1-2
ruukkua
jääsalaattia
3-4
dl
tummia viinirypäleitä
5
dl
kreikkalaista jogurttia
1
rkl
currya tai maun mukaan
Koristeluun:
rucolaa
syötäviä kukkia

Ohje

  1. Kiehauta vesi ja lisää Keltainen Kukka Makaroni ja suola. Anna kiehua hiljalleen noin 8 minuuttia, tai kunnes pasta on kypsää. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä.

  2. Poista grillibroilerista nahka ja luut. Revi sopiviksi suupaloiksi.

  3. Kuori ja kuutioi omenat ja puolita miniluumutomaatit. Kuori ja paloittele ananas ja mango. Hienonna kevätsipuli.

  4. Sekoita salaattiainekset keskenään. Revi joukkoon jääsalaatti ja lisää viinirypäleet.

  5. Sekoita jogurtin joukkoon curry ja tarkista maku. Sekoita jogurttikastike salaatin joukkoon.

  6. Koristele salaatti rucolalla ja syötävillä kukilla.

VINKKI! Voit korvata osan jogurtista majoneesilla ja lisätä salaatin joukkoon halutessasi juustokuutioita.

Resepti:
Hellapoliisi, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.