Ainekset 20-25 kpl annosta

½
tl
leivinjauhetta
½
tl
suolaa
100
g
(laktoositonta) feta-, salaatti- tai muuta vastaavaa juustoa
75
g
voita
1
dl
(laktoositonta) kermaa

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään kulhossa. Lisää murustettu juusto, sula voi ja kerma nopeasti taikinaan. Laita taikina kylmään kovettumaan. Laita uuni lämpiämään 225-asteeseen.
  2. Kaaviloi taikina leivinpaperin päällä ohueksi levyksi, pistele haarukalla tiheästi ja jaa taikina neliöiksi (n. 5 x 5 cm) taikinapyörällä. Paista keksit uunin keskitasolla n. 10 min. Keksit irtoavat toisistaan paistettaessa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.