Ainekset piirakkavuoallinen, halkaisija 28-30 cmm noin 8 annosta

1
dl
sokeria
1
tl
leivinjauhetta
1
tl
vaniljasokeria
100
g
juoksevaa margariinia
1
muna
1
dl
maitoa
Päälle:
3-4
dl
puolukoita, vadelmia, lakkoja tai muita marjoja (200 g)
Muruseos:
50
g
margariinisulaa
¾
dl
sokeria

Ohje

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet. Levitä taikina voidellulle kaura-mannalla leivitetylle piirakkavuoalle.

  2. Levitä marjat tortulle tasaiseksi kerrokseksi ja sen päälle muruseos (sekoita ensin seoksen aineet keskenään).

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.