Ainekset 4 annosta

2-4
valkosipulinkynttä
3
rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
1
basilikaruukku
200-300
g
tuoretta tai 1-2 ps pakastettua pinaattia
mustapippuria
cayannepippuria
1-2
dl
valkoviiniä tai kasvislientä
n.1
dl
suolapähkinöitä sellaisenaan tai vähän murskattuna

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Kastike valmistuu nopeasti pastan kiehuessa. Silppua valkosipulit tai leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi. Kuullota niitä hetken aikaa pannulla.
  2. Leikkaa huuhdotut kunnolla valutetut pinaatinlehdet muutamaan osaan, samoin basilikanlehdet. Lisää ne pannulle ja sekoita valkosipulin joukkoon. Mausta ja kaada joukkoon valkoviini.
  3. Lisää lopuksi suolapähkinät ja kuumenna kiehuvaksi ja anna porista hetki. Sekoita kastike pastan joukkoon. Tarjoa heti. Nosta pöytään myös parmesaani- tai muuta juustoraastetta.
Resepti:
Kati Nappa. Kuva: Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.