Herkulliset Välimerelliset jauheliharullat saavat makua Myllyn Paras Maustekorppujauhosta. Maustekorppujauholla maustat vaivattomasti erilaisia pyöryköitä tai pihvejä.
Laita korppujauhot kulhoon ja lisää joukkoon vesi. Anna turvota hetki.
Lisää joukkoon kananmuna ja naudanjauheliha. Sekoita.
Paloittele valutettu mozzarellajuusto ja lisää joukkoon.
Hienonna basilika ja sekoita joukkoon suolan ja mustapippurin kanssa.
Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile tasakokoisiksi rulliksi.
Paista kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin käännellen, kunnes ovat kypsiä. Voit halutessasi jälkikypsentää 175-200 asteessa uunissa.
Kuumenna oliiviöljy pannulla.
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pannulle kokonaisten tai puolitettujen kirsikka- tai miniluumutomaattien kanssa. Kääntele kovalla lämmöllä ja tiputa sitten lämpöä.
Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa valkosipulitomaatit jauheliharullien kanssa.
Kommentteja ja keskustelua