Herkulliset Välimerelliset jauheliharullat saavat makua Myllyn Paras Maustekorppujauhosta. Maustekorppujauholla maustat vaivattomasti erilaisia pyöryköitä tai pihvejä.

Ainekset 14 annosta

3
dl
vettä
1
kananmuna
600
g
naudanjauhelihaa
150
g
valutettua mozzarellajuustoa
½
ruukkua basilikaa
¾
tl
suolaa
mustapippuria myllystä
Paistamiseen:
oliiviöljyä
Lisäksi:
3
rkl
oliiviöljyä
4
valkosipulinkynttä
400
g
kirsikka- tai miniluumutomaatteja
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä

Ohje

 

  1. Laita korppujauhot kulhoon ja lisää joukkoon vesi. Anna turvota hetki.
  2. Lisää joukkoon kananmuna ja naudanjauheliha. Sekoita.
  3. Paloittele valutettu mozzarellajuusto ja lisää joukkoon.
  4. Hienonna basilika ja sekoita joukkoon suolan ja mustapippurin kanssa.
  5. Sekoita taikina tasaiseksi ja muotoile tasakokoisiksi rulliksi.
  6. Paista kuumassa pannussa öljyssä molemmin puolin käännellen, kunnes ovat kypsiä. Voit halutessasi jälkikypsentää 175-200 asteessa uunissa.
  7. Kuumenna oliiviöljy pannulla.
  8. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja lisää pannulle kokonaisten tai puolitettujen kirsikka- tai miniluumutomaattien kanssa. Kääntele kovalla lämmöllä ja tiputa sitten lämpöä.
  9. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa valkosipulitomaatit jauheliharullien kanssa.

 

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.