Ainekset 4:lle annosta

400
g
marinoituja broilerisuikaleita
1
rkl
rypsiöljyä
1
sipuli
2-4
valkosipulinkynttä
1-3
tl
currytahnaa tai ½-1 tl chilimaustetta
2
porkkanaa
2
eriväristä paprikaa
n.1
l
kanalientä fondista tai kuutiosta
persiljaa

Ohje

  1. Paista broilerisuikaleet öljyssä. Lisää joukkoon suikaloitu sipuli ja valkosipulinkynnet, porkkanapennit ja paprikapalat. Kuullota hetki ja mausta currytahnalla tai chilimausteseoksella.
  2. Sekoita ja anna makujen "herätä" ennen nesteen lisäystä. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon riisi. Keitä miedolla lämmöllä n. 12 minuuttia. Tarkista kypsyys ja maku. Ripottele pinnalle runsaasti persiljaa.
Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.