Ainekset 2:lle annosta

1
muna
sormisuolaa
4
dl
lihalientä
½
dl
punaviiniä
4
maustepippuria

Ohje

  1. Paista voidelluista ja sormisuolalla aateloiduista torttutaikinapaloista pieniä leipäsiä. Keitä vahva lihaliemi ja mausta se vielä viinillä ja maustepippurilla. Käytä valmista lientä tai keitä se itse.

  2. Lihaliemen keittämiseen tarvitset juureksia ja luullisia lihanpaloja, pippuria, timjamia, laakerinlehtiä ja suolaa. Keitä aineksia, suolaa lukuun ottamatta, useita tunteja, anna jäähtyä ja jatka keittämistä seuraavana päivänä ja niin kauan kuin maltat. Lisäile vettä liemeen aina tarpeen mukaan. Siivilöi liemi lopuksi ja mausta se suolalla.

Resepti:
Sami Garam

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.