Ainekset 3-4:lle annosta

2
rkl
pullomargariinia
pätkä purjoa renkaina
n.2½
dl
maitoa tai laktoositonta maitojuomaa
1
prk
veteen säilöttyä tonnikalaa (tavallista tai esim. chilillä maustettua)
½
ps
sinihomejuustomuruja (rasvaa 17%)
mustapippuria myllystä
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Laita pastavesi kiehumaan ja kypsennä pastat pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata rasva kasarissa ja anna sen sulaa, lisää jauhot ja kiehauta. Vatkaa maito joukkoon, lisää purjosilppu ja anna hautua 5-10 minuuttia välillä sekoittaen.

  2. Kaada tonnikalasta vesi pois ja lisää se ja sinihomejuustomurut kastikkeen joukkoon. Anna kiehahtaa. Mausta mustapippurilla ja tarkista maku. Sekoita kastike valutetun pastan joukkoon. Tarjoa pastan jälkeen tai ennen porkkana- ja omenaraasteilla höystetty vihersalaatti.

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.