Toffee-mascarponekakku on ihastuttava kakku kevään juhliin. Voit koristella kakun eri vuodenaikoihin sopiviksi sesonkien marjoilla tai hedelmillä. Voit halutessasi koristella kakun reunatkin, mutta se ei ole välttämätöntä.
Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon karamellisoitu kondensoitu maito ja mascarponejuusto. Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Kuumenna vesi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita liemi tasaiseksi. Valuta liemi ohuena nauhana täytteeseen koko ajan sekoittaen.
Kaada puolet täytteestä vuokaan ja nosta päälle toinen kakkulevy. Kostuta ja paloittele päälle mansikoita ja vadelmia. Kaada loput täytteestä vuokaan.
Nosta päälle kolmas kakkulevy ja kostuta. Laita kakku jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Kumoa kakku tarjoiluvadille.
Vaahdota vispikerma ja mausta tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
Levitä kermavaahto kakun pinnalle ja ripottele päälle tuoreita mansikoita ja vadelmia. Koristele suklaasydämillä. Tarjoa!