• Katso video ohjeen alta, kuinka tattaririeskoja valmistettiin Oivallusten keittiössä Terveys-messuilla.

Ainekset 10 - 15 kpl annosta

1
tl
suolaa
1
tl
soodaa
4
dl
piimää tai jogurttia
2
dl
omenaa, porkkanaa tai juustoa raasteena
½
dl
sulaa margariinia
Pinnalle:
Lisäksi:
marmeladia tai juustoa

Ohje

  1. Sekoita aineet keskenään. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperoidulle uunipellille ja tasoita ne lusikalla ohuiksi rieskoiksi. Ripottele pinnalle hiutaleita.

  2. Paista 250-asteisen uunin keskitasolla 15–20 min kauniin värisiksi. Nauti kuumana marmeladin tai juuston kanssa.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.