Suppilovahverot sopivat mainiosti leivän kanssa!

Tässä reseptissä suppilovahveromuhennos on yhdistetty itse tehdyn ciabattan kanssa.

Ainekset 4:lle (jokaiselle 3 palaa) annosta

1
itse tehty MaalaisCiabatta
1
l
suppilovahveroita
1
sipuli
2
dl
kolmenjuuston kermaa
½
tl
suolaa
valkopippuria
kirveliä tai persiljaa
n.100
g
parmesaanilastuja

Ohje

  1. Paista pannulla sienet ja sipulisilppu, ripottele pinnalle vehnäjauhoja tai hiivaleipäjauhoja. Lisää joukkoon kerma ja mausteet ja anna seostua muhennokseksi.
  2. Valmista ohjeen mukaan yksi MaalaisCiabatta. Leikkaa valmis ciabatta halki ja sen jälkeen n. 4-6 cm leveiksi paloiksi. Asettele ne uunipellille leivinpaperin päälle. Jaa muhennos leipien päälle. Ripottele pinnalle parmesaanilastuja.
  3. Paahda 225-asteisen uunin toiseksi ylimmällä tasolla n. 5 min. Tarjoile alkupalana tai keiton kanssa.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.