Ainekset 4:lle annosta

500
g
lampaan- tai naudanlihaa 2 cm:n kuutioissa
1
tlk
tomaattimurskaa
4
sipulia tai vastaava määrä pikkusipuleita
1
laakerinlehti
1
kanelitanko
suolaa
mustapippuria
luonnonyrttejä esim. nokkosen-, voikukan ja/tai poimulehden lehtiä
juustoraastetta
paistamiseen öljyä

Ohje

  1. Ruskista lihapalat öljyssä. Lisää sekaan lohkotut sipulit ja ruskista myös ne kevyesti. Kaada joukkoon tomaattimurska 1-2 tölkillistä eli niin paljon että ainekset peittyvät. Lisää mausteet ja loraus oliiviöljyä. Anna hautua uunissa 155-asteessa pari tuntia tai kunnes liha on mureaa.

  2. Lisää joukkoon lopuksi luonnonyrttejä ja anna niiden pehmetä hetken aikaa padassa. Tarjoile makaronin kanssa. Voit jakaa makaronin ja stifâdon myös uuninkestäviin annoskulhoihin. Ripottele päälle juustoraastetta ja kuumenna hetki uunissa.

Resepti:
Visa Salojärvi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.