Ainekset 4:lle annosta

200
g
herkkusieniä
1
rkl
öljyä
1
sipuli
300-400
g
jauhelihaa
1-2
rkl
soijakastiketta
mustapippuria myllystä
1
dl
ruokakermaa
2
dl
vettä + tilkka vasikanfondia
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Viipaloi herkkusienet ja silppua sipuli. Paahda herkkusieniä pinnoitetussa pannussa, kunnes neste on haihtunut. Kaada sienet lautaselle odottamaan.

  2. Lisää pannulle öljy ja sipuli, kuullota hetki ja lisää jauheliha. Paista hetken aikaan.

  3. Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla. Kaada sienet takaisin pannulle, lisää vesi, fondi ja ruokakerma ja keitä 5-10 minuuttia. Tarkista maku ja ripottele kastikkeen sekaan hienonnettua persiljaa.

  4. Tarjoa höyryävän kuuman pastan kanssa. Tarjoa porkkana- tai kurkkusuikaleita ruokaa odottaville.

VINKKI! Jos pakastimessasi on vielä viime syksyn sieniä, käytä niitä 1-2 dl. Kokeile myös suosittua valkosipulilla, soijakastikkeella ja herkkusienillä höystettyä jauhelihakastiketta

Resepti:
Kati Nappa

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.