• Riisiluumupuuro on kätevästi ja nopeasti valmistuva puuro; mittaa vain riisihiutaleet kippoon ja lisää vesi sekä marmeladi joukkoon.
  • Voit käyttää marmeladin tilalla myös yön yli liotettuja luumuja.

Ainekset 1:lle annosta

2
dl
vettä
2-3
rkl
luumumarmeladia
(liotettuja luumuja)

Ohje

  1. Mittaa hiutaleet, vesi ja luumumarmeladi isolle puurolautaselle. Kypsennä mikroaaltouunin täydellä teholla (800 W) 2-2½ min välillä sekoittaen.

  2. Jos puuro alkaa kiehua yli, vähennä tehoa. Mausta ja sekoita valmis puuro tasaiseksi. Lisää joukkoon halutessasi liotettuja luumuja. Nauti maidon kanssa.

VINKKI: Voit tehdä saman Kaura+Riisi Hiutaleesta.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.