Ainekset 6–8 annosta annosta

Täyte:
250
g
Mascarpone tuorejuustoa
1
dl
kuohukermaa
2
rkl
Dijon sinappia
suolaa ja mustapippuria
4-5
kypsää tomaattia
1
dl
hienonnettua basilikaa
150
g
juustoraastetta (esim. comte tai emmental)

Ohje

  1. Sulata Pyöreä Piirakkataikina ja painele se piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

  2. Sekoita Mascarpone tuorejuusto ja kuohukerma. Mausta Dijon sinapilla, suolalla ja mustapippurilla.

  3. Levitä seos piirakkapohjan päälle.

  4. Viipaloi tomaatit ja lado viipaleet tuorejuusto-kermaseoksen päälle. Mausta pinta vielä kevyesti suolalla ja mustapippurilla. Ripottele pinnalle hienonnettu basilika ja juustoraaste.

  5. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

  6. Jäähdytä ja anna vetäytyä noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.

Resepti:
Teresa Välimäki, Taikinaterapiaa Teresan kanssa -ohjelma

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.