Ainekset 4:lle annosta

2
purjoa
5-6
jauhoista perunaa
n.1
l
vettä
2-3
rkl
kasvisfondia tai
1-2
kasvisliemikuutiota
mustapippuria myllystä
ripaus suolaa
1
ruohosipuliruukku
100-200
g
feta- tai leipäjuustoa kuutioina

Ohje

  1. Halkaise purjot ja huuhdo ne hyvin sekä leikkaa 3-4 cm:n pätkiksi. Kuori ja paloittele perunat. Nosta kasvikset kattilaan ja lisää päälle kiehuvaa vettä sen verran että kasvikset peittyvät. Lisää joukkoon kasvisfondi.

  2. Keitä pehmeiksi ja soseuta tasaiseksi ja samettiseksi esim. sauvasekoittajalla. Lisää kiehuvaa vettä, jos keitto on liian sakeaa. Mausta ja tarkista maku.

  3. Ripottele hienonnettu ruohosipuli ja juustokuutiot keiton joukkoon tai tarjoa ne erikseen pöydässä. Myllyn Paras -pasteijat tai itse leivotut sämpylät maistuvat keiton lisäkkeenä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.