Ainekset 8 annosta

Täyte:
5
dl
porkkanaraastetta
1
valkosipulinkynsi
½
tl
korianterinsiemeniä
½
tl
kuminaa
1
tl
suolaa
ripaus mustapippuria
½
punainen chili hienonnettuna
1
kananmuna
1
dl
maustamatonta turkkilaista jogurttia
Viimeistelyyn:
tuoretta korianteria

Ohje

  1. Kauli taikina noin 3 mm:n paksuiseksi suoraan leivinpaperin päälle.
  2. Purista porkkanaraasteesta ylimääräinen neste pois. Hienonna valkosipuli. Sekoita valkosipuli, mausteet, hienonnettu chili, kananmuna ja jogurtti porkkanaraasteen joukkoon.
  3. Levitä täyte taikinan päälle ja jätä reunoille 2-3 cm vapaaksi. Käännä reunat täytteen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä 15 minuuttia. Viimeistele tuoreella korianterisilpulla.
Resepti:
Mikko Takala, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.