Pienet, lehtevät pikkupizzat eli pizzukat ovat helppo, mutta hienostunut tarjoiltava esimerkiksi illanistujaisiin!

Ainekset 4 annosta annosta

¼
dl
ketsuppia
¼
dl
makeaa ja vahvaa chilikastiketta
2
rkl
tomaattipyreetä
2
tl
pizzamaustetta
100
g
juustoraastetta
3
isoa savu- tai joulukinkkuviipaletta
½
paprikaa suikaleina
4
rkl
valutettua kurpitsasalaattia
12
basilikan lehteä

Ohje

  1. Kuumenna uuni 210 asteeseen. Leivinpaperoi pelti.

  2. Venytä tai kauli sulaneita taikinalevyjä hiukan, pyöristä taikinakulmat kääntämällä ja siirrä ne pellille. Sekoita ketsuppi, chilikastike ja pyree. Levitä kastike taikinalevyille ja ripottele pizzamauste päälle. Ripottele suurin osa juustoraasteesta päälle, lisää paloitellut kinkkusiivut, paprikat ja kurpitsasalaatti. Ripottele loput juustoraasteesta täytteille ja laita basilikan lehdet päälle.

  3. Paista uunissa noin 15 minuuttia.

  4. Nauti lämpimänä.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.