• Tee maistuvaa ruokaa pastasta ja pippurihärkä-leikkeleestä.
  • Aurinkokuivattu tomaatti antaa lisäpotkua, mutta paprikakin käy ja antaa kaunista väriä.
  • Samalla ohjeella voit tehdä paistoksen myös pippurisesta kanasta ja toki vaikkapa joulukinkun jäänteistä.

Ainekset 2-3:lle annosta

1
l
vettä
200
g
pippurihärkä- tmv. leikkelettä kuutioina
1
sipuli
1
dl
aurinkokuivattuja tomaatteja tai paprikaa kuutioina
100
g
pippurituorejuustoa tai Mustapekkaa
½
tl
mustapippuria
3
dl
kermamaitoa tai ruoanvalmistuskermaa
50
g
parmesaanijuustoraastetta

Ohje

  1. Kiehauta vesi kattilassa, lisää makaronit ja anna niiden kiehua hiljalleen 7 min välillä sekoittaen. Valuta ja kaada makaronit laakeaan voideltuun uunivuokaan. 

  2. Kuutioi pippurihärkäleikkele, sipuli ja tomaatit tai paprikat. Sekoita ne makaronien sekaan uunivuokaan ja mausta. Kaada päälle kermamaito tai ruuanvalmistuskerma ja ripottele pintaan juustoraastetta.

  3. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 30-40 min, kunnes paistos saa kauniin värin.

VINKKI: Mikäli pidät yrteistä, voit lisätä mieliyrttiäsi ruokaan.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.