Joko olet kokeillut herkullista Myllyn Paras Wienertaikinaa? Siitä taiot ihanat herkkuleivonnaiset loppuvuoteen ja erilaisilla tuunauksilla toki muulloinkin. Kokeile täytteissä erilaisia paistonkestäviä marmeladeja ja makeisia, saat aina erimakuisen lopputuloksen.

Ainekset 10 annosta

1
dl
vaniljakreemijauhetta
3
dl
maitoa
1
dl
Pihlaja-marmeladia
Lisäksi:
1
kananmuna voiteluun

Ohje

 

  1. Ota Wienertaikina sulamaan noin puoli tuntia ennen kypsennystä ja levitä ne leivinpaperin päälle väljästi.
  2. Sekoita sillä välin vaniljakreemijauhe ja maito ja sekoita tasaiseksi. Anna jähmettyä.
  3. Leikkaa taikinalevyt kahteen osaan ja nosta jokainen neljä kulmaa keskelle. Nipistä kiinni keskeltä.
  4. Riko kananmuna kulhoon ja voitele wienerit kananmunalla.
  5. Laita jokaisen wienerin keskelle teelusikallinen Pihlaja-marmeladia ja iso lusikallinen vaniljakreemiä. Paista 200-225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes ovat kauniin värisiä reunoilta.
  6. Voit halutessasi lisätä marmeladia vaniljakreemin päälle. Jäähtyneinä Wienerit ovat rapeita.

 

Resepti:
Hellapoliisi

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.