Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön n. 1½ tuntia ennen käyttöä.
Kiehauta vesi, lisää riisi ja kypsennä 15 minuuttia. Valuta lävikössä.
Keitä kananmunat koviksi, n. 9 minuuttia. Kuori ja hienonna ne haarukalla.
Ruskista jauheliha. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja mausteet. Kypsennä muutaman minuutin ajan.
Sekoita jauhelihaseos, riisi ja kananmunat keskenään.
Kauli taikina puolet ohuemmaksi suorakaiteen muotoiseksi levyksi. Levitä täyte puolelle taikinalevystä. Käännä toinen puoli piirakan kanneksi ja painele reunat hyvin toisiinsa kiinni.
Voitele piirakan pinta kananmunalla ja pistele kanteen haarukalla reikiä.
Paista 225-asteisen uunin alatasolla n. 30 minuuttia.
Kommentteja ja keskustelua