Kaada taikina irtoreunaiseen kakkuvuokaan. Paista uunissa noin 40 minuuttia. Jäähdytä pohja.
TÄYTE:
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen viideksi minuutiksi. Purista liivatelehdistä vesi pois ja sulata ne kiehuvassa appelsiinimehussa. Sekoita tuorejuusto, kinuskikastike ja kookoskerma kulhossa. Lisää liivate ohuena nauhana samalla hyvin sekoittaen. Sekoita täytteeseen viimeisenä vaahdotettu kerma.
Kaada seos vuokaan marenkipohjan päälle. Peitä vuoka alumiinifoliolla ja anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään.
KORISTELU:
Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja paloittele haluamallasi tavalla. Asettele appelsiinipalat pääsiäiskakun päälle. Kuumenna appelsiinimehu kattilassa ja sekoita joukkoon hyytelösokeri. Sekoita kunnes seos kiehahtaa.
Anna hieman jäähtyä ja levitä appelsiinien päälle. Anna hyytyä hyvin. Irrota pääsiäiskakku vuoasta.
Kommentteja ja keskustelua