Erinomaisen toimiva muhkean makuinen kylmä salaatti buffapöytään. Pastoista juuri fusilli on muodoltaan kiitollisin keräämään kastikkeiden makuja pinnoilleen.

Ainekset 4 annosta

20
vihreää paksua oliivia
3
rkl
kapriksia
Kastikkeeseen:
2
dl
oliiviöljyä
10
sardellifileetä
1
sitruunan kuori raastettuna
2
rkl
sitruunamehua
kourallinen basilikanlehtiä
suolaa ja mustapippuria

Ohje

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi. Viipaloi oliivit ja murskaa kaprikset.

  2. Laita kaikki kastikeainekset sauvasekoittimen mentävään kulhoon ja surauta sileäksi.

  3. Yhdistä pasta ja kastike tarjoiluastiassa. Sirottele päälle oliivit ja kaprikset. Tarjoa kylmänä tai huoneenlämpöisenä.

Resepti:
Mikko Takala ja Sami Rekola, Kuva: Tommi Anttonen

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.