Käytä reseptissä mannasuurimoita tai kuitupitoisempia kauramannasuurimoita.

Mustikoiden tilalla voit käyttää vadelmia tai muita marjoja.

Voit myös valmistaa tämän herkun jääkaappiin etukäteen ja syödä aamu-, väli- tai iltapalaksi.

Ainekset 6:lle annosta

7
dl
maitoa tai kookosmaitoa
dl
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2
tl
vaniljasokeria
6-8
dl
mustikoita
1
dl
kookoshiutaleita
Koristeeksi:
mustikoita, mintunlehtiä

Ohje

  1. Keitä mannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan kypsymisaika 10 min. Anna jäähtyä.
  2. Vatkaa vaniljakastike vaahdoksi, mausta se vaniljasokerilla.
  3. Lisää vaahdon sekaan keitetty jäähtynyt mannapuuro ja mustikat. Jos pidät kookoksen mausta, lisää joukkoon kookoshiutaleita. Tarjoile kylmänä jälkiruoaksi, väli- tai iltapalaksi.

VINKKI: Voit kokeilla myös muilla marjoilla, esim. karhunvatuilla tai herukka-mansikkaseoksella.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.