Perinteiset, lehtevät muna-riisipasteijat maistuvat kerrasta toiseen!

Ainekset 10 pasteijaa annosta

Voiteluun:
1
kananmuna
Täyte:
1
l
vettä
2
kananmunaa
200
g
maustettua tuorejuustoa (esim. ruohosipuli)
2
rkl
hienonnettua tilliä
ripaus suolaa
ripaus pippurisekoitusta

Ohje

  1. Sulata lehtitaikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. 
  2. Valmistele sillä aikaa täyte. Kiehauta vesi, lisää riisi ja kypsennä 15 minuuttia. Valuta lävikössä.Keitä kananmunat koviksi, n. 9 minuuttia. Kuori ja hienonna ne haarukalla.
  3. Yhdistä kypsä riisi, hienonnetut kananmunat, tuorejuusto, tilli ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Kauli sulaneet taikinalevyt hieman suuremmiksi. Halkaise levyt veitsellä. 
  5. Laita taikinapalojen keskelle n. 1 rkl täytettä ja taita kolmion muotoon. Painele reunat hyvin kiinni haarukalla. Tee koristeviillot ja voitele pasteijat kananmunalla.
  6. Paista pasteijoita 225-asteisen uunin keskitasolla 10–15 min kypsiksi ja kauniin värisiksi.
Resepti:
Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.