• Samettinen kurpitsakeitto lämmittää ihanasti.
  • Oikea voi antaa keitolle ihanan maun.
  • Valmistaminen on helppoa, ja keiton seuraksi sopii vaikka herkullinen pekonipannari.
  • Kurpitsakeitto sopii hyvin myös tarjottavaksi Halloween-juhlissa!

Ainekset 4:lle annosta

1
kg
kurpitsaa
25
g
voita
1
sipuli
3
kanaliemikuutiota
vettä
suolaa
pippuria
1
prk
smetanaa tai ranskankermaa

Ohje

  1. Kuori ja kuutioi kurpitsa ja sipuli ja kuullota ne voissa. Lisää kanaliemikuutiot ja vettä sen verran, että ainekset peittyvät ja keitä kurpitsakeittoa vartin verran.

  2. Soseuta kurpitsakeitto sileäksi sauvasekoittimella. Mausta. Sekoita smetana tai ranskankerma joukkoon juuri ennen tarjolle panoa. Tarjoile kurpitsakeitto pekonipannarin kanssa.

Resepti:
Resepti kirjasta: Sami Garam + joukko Aku Ankan ystäviä: Pidot Ankkalinnassa, kustantaja Sanoma Magazines

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.