kuohukermaa (2 dl) ja vispautuvaa kevytkermavalmistetta
3
rkl
sokeria
1
tl
vaniljasokeria
1
tlk
maitorahkaa (250 g)
Ohje
Ota taikinalevystä isohkolla sydänmuotilla sydämiä tai leikkaa sydämet terävällä veitsellä. Reunapaloista voit ottaa koristeeksi pikkusydämiä tai muita kuvioita. Voit tehdä sydämiin keskelle pienet sydänikkunat eli reiät.
Voitele kuviot munalla ja ripottele pinnalle raesokeria ja mantelilastuja. Paista lehteviksi ja kauniin värisiksi 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla n. 10 min.
Valmista täyte: laita tuoreet peratut kirsikat likoamaan likööriin. Vatkaa kerma ja sokerit vaahdoksi, lisää rahka ja marinoituneet kirsikat liemineen. Halkaise jäähtyneet sydämet kahtia ja täytä ne ennen tarjoilua.
Kommentteja ja keskustelua