Pehmeä fudge sulaa suussa ja sopii joulun kahvipöytään, pikkujoulujen herkuksi tai kauniisti pakattuna lahjaksi ystävälle tai sukulaiselle. Kokeile reseptiä ja ihastu!

 

Ainekset 12 palaa n. 5 x 5 cm annosta

4
dl
kuohukermaa
4
dl
sokeria
1
vaniljatanko
2
kanelitankoa
maustemitallinen suolaa
Pinnalle:
50
g
pekaanipähkinöitä
¾
dl
kuivattuja karpaloita

Ohje

  1. Mittaa kerma, sokeri ja mausteet kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä 20–30 minuuttia, kunnes seoksen lämpötila on 118–120 astetta. Mausta suolalla, poista mausteet ja kaada seos leivinpaperoituun vuokaan (17 x 20 cm). Asettele pähkinät, karpalot ja kaurahiutaleet seoksen päälle kevyesti käsillä painaen. Jäähdytä jääkaapissa.

  2. Paloittele fudge ja pakkaa sellofaaniin.

  3. Säilytä fudge jääkaapissa.

Resepti:
Midi Vuorela, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.