Myös kauraleseistä voi leipoa herkullisia Kauralesekeksejä.

Mikäli et halua lainkaan valkoisia jauhoja, laita erikoisvehnäjauhojen tilalle hiivaleipäjauhoja tai tattarijauhoja.

Myös pelkällä tummalla sokerilla onnistuu, keksien väri jää vain tällöin tummemmaksi.

Ainekset noin 50 kpl annosta

75
g
margariinia tai voita
½
dl
sokeria
½
dl
fariinisokeria
2
rkl
kermaa, voi olla laktoositonta
½
tl
soodaa

Ohje

  1. Sulata rasva ja lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Ota taikinasta pieniä nokareita lusikalla leivinpaperille uunipellille.
  2. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 6-8 min kauniin ruskeiksi.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.