Ainekset noin 4:lle annosta

2
rkl
öljyä tai margariinia
1-2
sipulia
3-4
valkosipulinkynttä hienonnettuna
n.300
g
kana-, kala- tai lihasuikaleita
n.5
dl
vettä + 1 kanaliemikuutio
1
tl
currya
1
tl
jeeraa (juustokuminaa) tmv.
tl
jauhettua valkopippuria
200
g
GoGreen papuja
200
g
parsakaalin kukintoja
1
persiljanippu

Ohje

  1. Kuumenna rasva pinnoitetussa (teflon) kattilassa tai padassa. Paista siinä hetki sipulirenkaita, hienonnettua valkosipulia, kanasuikaleita ja pikkuporkkanoita. Lisää suurimot, vesi ja mausteet.
  2. Kun vesi on kiehahtanut, anna kypsyä 20 min. Lisää kypsymisen puolivälissä pavut tai parsakaalin kukinnot. Mausta lopuksi persiljalla.
Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.