Ainekset 10 annosta

mantelimassaa
luumuhilloa
kananmunaa voiteluun
mantelilastuja pinnalle
tomusokeria koristeluun

Ohje

1. Nosta torttutaikinalevyt huoneenlämpöön pehmenemään. Valmistele uunipelti leivinpaperilla ja esilämmitä uuni 225 asteeseen.

2. Kun taikinalevyt ovat pehmenneet, kauli niitä vähän ohuemmiksi ja leveämmiksi. Leikkaa sitten kulmasta kulmaan viistoon, saaden kolmion.

3. Lusikoi kolmion leveään päähän mantelimassaa tai luumuhilloa (tai molempia) reilun teelusikallisen verran, voit levittää täytteitä vähän alaspäin. Rullaa sitten varovaisesti leveästä päästä ohueen muodostaen sarven. Huomioi että "häntä" jää sarven alle, jotta sarvet ei aukea paistettaessa.

4. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelilastuja tai rouhetta. Paista 15–20 minuuttia, tai kunnes sarvet ovat kauniin kullanruskeita. Anna valmiiden sarvien jäähtyä hetki ennen tomusokerilla tomuttamista.

Resepti:
Dr.Sugar-blogin Jinna & Jonna

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.