Ainekset 10 patukkaa annosta

1
dl
kookos-, avokado- tai rypsi-sitruunaöljyä (100 g)
1
dl
omenasosetta (90 g)
1
dl
kookossokeria tai tummaa sokeria (85 g)
1
dl
kuivattuja karpaloita tai marjoja (50 g)

Ohje

  1. Valitse mieluisin öljy, sillä öljyn maku vaikuttaa energiapatukoiden makuun. Mikäli käytät kookosöljyä, lämmitä se kipossa mikroaaltouunissa nestemäiseksi. Pilko karpalot pienemmiksi. Sekoita kaikki aineet paksuksi taikinaksi.

  2. Aseta leivinpaperi uunipellille. Painele taikina leivinpaperin päälle tiiviiksi matalaksi uunipellin pituiseksi (30 cm), 10 cm leveäksi ja 2 cm paksuksi levyksi. Leikkaa levystä veitsellä 3 cm leveitä patukoita ja vedä ne hieman irralleen toisistaan.

  3. Kypsennä 175-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 20–30 minuuttia kauniin värisiksi. Anna jäähtyä.

Resepti:
Arja Elina Laine, Myllyn Paras

Kommentteja ja keskustelua

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Julkaisemme kommenttisi käytyämme ne lävitse.